REPORTATGE FOTOGRÀFIC: El nostre taller

Un dels nostres reportatges fotogràfics hem decidit fer-lo sobre el taller que farem al casal sobre com fer servir els mòbils.

Us el deixem a continuació:

taller

TALLER: Un dels poblemes que afecten a la gent de certa edat és el desconeixement tecnològic. Avui en dia la societat utilitza molt les noves tecnologies, els mòbils i totes les diferents aplicacions entre d’altres coses, i per això nosaltres hem decidit contribuir en aquesta causa fent un taller de mòbils al casal d’avis de la Vall d’Hebron.

 

whatsapp

WHATSAPP: El Whatsapp és una applicació molt útil de cara a la comunicació, i donat que avui en dia casi tothom el fa servir és important que la gent gran en sàpiga també per no quedar exclosos en aquest aspecte.

 

facebook.PNG

FACEBOOK: Una bona manera de mantenir el contacte amb la gent que algun dia va ser important per a tu és tenint una plataforma en alguna xarxa social com vindria a ser Facebook.

 

twitter

TWITTER: També, fer servir el Twitter els pot ser útil per a enterar-se de les notícies de l’actualitat (ja siguin de política, d’esports, etc…).

 

google

GOOGLE: Google és una eina molt útil, sobretot a l’hora de cercar informació. I tenir una applicació amb la qual poder buscar qualsevol tipus de cosa els pot ser molt útil a la gent gran.

 

configuracio

CONFIGURACIÓ: Podríem dir que l’apartat de configuració d’un mòvil és un dels més importants, ja que és el que permet acabar de posar tots els petits detalls del funcionament s’aquest al teu gust. Ens sembla bastant important que les persones grans sàpiguen de que es tracta, els facilitarà molt el manejar del seu smartphone.

 

camera

CÀMERA: També, poder capturar un moment en una fotografia sempre és una ventatge. I encara que, probablement, és una de les funcions més senzilles d’utilitzar en un mòvil pot ser molt útil saber-la fer servir bé.

youtube.png

YOUTUBE: I per acabar, de cara a una part més d’entreteniment, saber què és el Youtube pot resultar realment interessant per algunes persones grans. Elles passen bastantes estones soles i tenir una applicació com aquesta amb la qual distreure’s pot ser un gran què.

Pau Monells i Mireia Lahoz

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s