Reflexió: Pau Bernad

Crec que aquest trimestre el nostre grup a fet una millora significativa en quan al temps dedicat al treball. Ens hem sapigut organitzar millor i ens hem repartit bé les feines, sobretot gràcies a un full on l’Anna havia apuntat quins apartats pertocaven a cadascú i quins s’havien de millorar.

A més a més fa pocs dies en Pau i jo vàrem fer la primera classe del voluntariat. Va anar molt bé i crec que vam enfocar l’activitat de forma idònia per als alumnes que teníem, és a dir gent gran. De fet al acabar la classe molts dels avis ens van felicitar, fet que, personalment, em va fer molta il·lusió.

En quant al blog, crec que hem fet una millora significativa fent una anàlisi més profunda de les qüestions, que és el que es demanava. I tot i que continuen havent-hi algunes desigualtats en quant a feina feta, crec que aquest trimestre s’ha igualat molt més que no pas en l’anterior.

Per finalitzar aquest text, m’agradaria dir que aquest trimestre ha estat productiu i crec que hem millorat respecte l’anterior.

Pau Bernad

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s