PROPOSTA DE MILLORA

La gent de la tercera edat no acostuma a tenir una vida fàcil, sovint pateixen i els falta companyia. A mida que et vas fent gran vas pardent gent important del teu voltant i això provoca una falta de suport i recolzament que fa que et sentis molt sol. La soledat és un sentiment que no es comparteix i per això costa molt treballar-lo, però per sort podem trobar entitats que ajuden a solucionar-lo o a millorar-lo.

Durant aquests mesos hem estat fent de voluntaris en un casal de gent gran de la Vall d’Hebron. Fent aquest voluntariat hem ajudat a millorar aquest problema que creiem que és de força importància, ja que pot provocar que la resta de problemes que algú pateix (com serien la salut, la dependència física i psíquica o la situació econòmica) semblin més greus i es visquin pitjor. Així doncs, hem decidit contribuir amb una entitat que es dedica a organitzar activitats i tallers per a les persones grans. Hem preparat un taller de mòbils, ja que és un tema que coneixem bé, i l’hem ofert a tot aquell qui l’ha demanat.

Després d’unes quantes sessions del nostre taller hem observat que un dels factors que fan de la soledat un problema tan greu és el fet que la societat no n’està prou conscienciada i el problema sempre agafa de cop, quan la gent està desprevinguda, i llavors ja no se sap que fer ni com solucionar-lo. Per tant com a proposta de millora hem decidit promoure aquest recurs que molta gent no té present. Hem creat uns cartells anunciant el casal tant pels qui poden anar a fer-hi activitats com pels qui volen posar el seu granet de sorra organitzant algun taller.

Us els deixem a continuació:

IMG_8544IMG_8546

Pau Monells, Pau Bernad, Anna Moragas, Jamie Spriggs i Mireia Lahoz

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s